I Augusti har vi REA i webbshoppen! Begränsat antal! Fri frakt över 290kr annars 29kr i frakt

Personlig fotovägg till hemmakontoret

Har du foton liggande hemma? Önskar du att du hade en mer personlig arbetsplats? Då har du kommit rätt! Du får upp en fotovägg snabbt och lätt med Wallie Design magnetisk upphängning. Inga verktyg behövs. Inga hål eller märken i väggen. 

Du kan spana in vårt sortiment av magnetiska upphängningskit i vår webshop. Eller inspireras vidare kring fotoväggar och hur du skapar en personlig arbetsplats här i bloggen.

 Personlig arbetsplats med fotovägg direkt på väggen med wallie design upphängning

Du kan enkelt skapa en personlig och unik fotovägg på ditt kontor eller din arbetsplats. Med rätt känsla på arbetsplatsen, tror vi att fokus och kreativitet lättare hittar fram. Många väljer en fotovägg eller tavelvägg på nära och kära, medan andra väljer en ”inspirationsfotovägg” med bilder som symboliserar en målsättning eller vision man har.

Är du sugen på att ha en familjefotovägg så kan motiv på barnen eller pojkvännen vara fint som utgångspunkt. Men komplettera gärna med en bild på ett känt citat eller någon bild som helt enkelt får dig att må bra. Familj kan också vara ett kärt husdjur eller kanske (om man tänker brett) en bil eller båt. Det viktigaste är att motiven får dig på gott humör och att det ligger dig varmt om hjärtat. Som t.ex. nedan som kan passa fint vid skrivbordet för skolbarnen.

Arbetsplats för skolbarn med fotovägg

Oavsett vilka motiv du väljer så är det enkelt och smidigt att hänga upp fotona med hjälp av Wallie Design magnetisk upphängning. Du sätter Wallie Design klistermärke på väggen (inga märken), därefter sätter du fotot med den medföljande magneten. Fotovägg lätt som en plätt! Inga ramar eller posterhängare behövs. Du kan sätta upp fotona efterhand som du planerar hur fotoväggen ska se ut. Blir det inte helt som du tänkt dig eller önskar, så kan du alltid flytta runt eller byta motiv. Lätt som en plätt med våra magnetiska upphängningskit

Vill du ta ner fotoväggen eller fotot igen? Bara plocka ner magneterna, fotona och klistermärkena. Dessa kan återanvändas på nytt. Slipp att krångla med tavelramar och posterhängare. Inget mer ”knacka fram reglar”. Var istället kreativ och häng upp dina motiv med känsla. Testa dig fram när du skapar din fotovägg. 

Vill du istället hänga upp en poster på kontoret? Det går lika fint att skapa en tavelvägg med posters. Eller varför inte kombinera foto och posters? Med magnetisk upphängning så är det bara fantasin som sätter gränser. 

Såhär enkelt är det med våra väggklistermärken och WOODEN DOTS trämagneter!

Väggklistermärken och poster med trämagnet

Våra postermagneter hittar du här i vår webshop! Vi har ett brett utbud av magneter i både trä och ekologisk ull. Välj och vraka!

Dela gärna din fotovägg eller arbetsplats @walliedesign.se eller #walliedesign

Mer inspiration kring just fotovägar hittar du i vår steg-för-steg-guide här!

Nedan ser du ett urval av våra designade magneter samt väggklistermärken.