I Augusti har vi REA i webbshoppen! Begränsat antal! Fri frakt över 290kr annars 29kr i frakt

Häng upp posters i badrummet!

Tavlor i badrummet? Känns detta som något svårt och besvärligt? Inte längre! 

Nu kan du lätt få upp posters även i badrummet med magnetisk upphängning från Wallie Design. Du slipper borra, skruva eller göra hål i kaklet. 

Posters i badrummet med magnetisk upphängning

Du köper våra magnetiska upphängningskit i vår webshop

Med vår magnetiska upphängning så ingår allt du behöver i ett upphängningskit. Du fäster de medföljande klistermärkena på väggen och sen sätter du enkelt upp postern eller fotot med magneterna som ingår.

Se mer här hur det funkar.

Du behöver inte köpa tavelramar, posterhängare eller posterklämmor. Du köper bara ett Wallie Design upphängningskit och sen är det bara att sätta igång! Posters i badrummet är inte längre något svårt och krångligt. Det är enkelt med magnetisk upphängning och dessutom så kan du flytta runt konsten tills du är nöjd - utan märken!

Ett tips är att göra som vi gjort på bilden,  att hänga upp designade vykort i badrummet. Det är enkelt, snyggt och smidigt att byta motiv när du känner för det. Detta är också ett prisvärt alternativ att hänga upp konst från din favoritkonstnär, utan att behöva köpa dyra tavlor eller posters. På bilden nedan har vi använt Träkulor från vår WOODEN DOTS kollektion. Fint och stilrent som passar i de flesta miljöer.

Sätta upp bilder i badrum med magnetisk träkula från Wallie design

Du kan också skriva ut så kallad textart på vitt eller färgat papper och hänga upp citat och ordbilder som betyder något för dig. Inspiration i vardagen med små meddelande är också ett mysigt sätt att kommunicera med t.ex. din partner? 

Att få upp posters och inspiration i badrummet behöver alltså varken vara svårt, krångligt eller dyrt. Bara fantasin sätter gränser för vad du kan hänga upp med vår magnetiska upphängning. Du kan även skapa en Personlig fotovägg helt utan ramar eller verktyg.  Dela gärna med dig av dina inspirerande bilder på #walliedesign.

Spana in vår postermagneter i vår webshop. Inga ramar, inga verktyg, inga hål i väggen! Bara ren och skär inredningsglädje för dina badrumsväggar!

Sätta upp en bild i badrum med magneter